Oare folosesti talismanul Gandirii pozitive?

ID-100303218

Ca si ceilalti oameni care sunt in procesul de dobandire a implinirii personale si urca frenetic pe scara evolutiei interioare, imi pun intrebari, citesc carti, particip la cursuri, meditez si conversez cu Dumnezeu. Exista in mine o cutie ferecata, iar in afara ei este atat de mult loc pentru reamintirea tuturor informatiilor cu care am fost inzestrata in clipa in care m-am nascut si am revenit pe pamant in acest nou corp.

Ma intreb din ce in ce mai des daca, acum cand mi-am amintit de binecuvantarea gandirii pozitive, o folosesc si cat la 100% dintr-o zi? Ma trag de maneca cand manata de obisnuita de a avea o gandire negativa, ma enervez pe lucruri marunte si pe care nu le pot schimba. Lucrez cu mine, imi inteleg sentimentele si apoi le las sa zboare in eter pentru ca eu sa redevin pozitiva si sa-mi las inima sa zambeasca din nou.

Beneficiile gandirii pozitive sunt nenumarate insa le vezi doar atunci cand ai incredere in acest talisman. Am fost invatati ca lucrurile nu sunt asa cum vrem noi. Ca totul este greu de obtinut, pana si lucrurile care nu costa bani, timp sau prea multa energie, cum ar fi o imbratisare, un sarut sau un te iubesc. Apoi am fost amentintati ca daca nu facem cum ni se spune, ce ni se spune si ceea ce poate nu ne place, atunci cu atat mai putin vom obtine ceea ce ne dorim. Am fost educati sa vedem intr-un anume fel de parinti, educatori, profesori si mai apoi sefi si colegi, iar acel mod de a vedea lucrurile nu a fost unul pozitiv, nu pentru oamenii aceia vroiau sa ne faca rau, ci pentru ca ei nu stiau alta cale. Dar eu acum stiu ca exista o alta cale.

Inima imi tresalta de fericire cand simte ca inteleg. Imi transmite fiori in tot corpul si simt fluturi in stomac, atunci cand simt efectele unei gandiri pozitive. Totul este mai usor. Totul!

Gandirea pozitiva ma face sa ma iubesc mai mult, sa ma uit in oglinda si sa zambesc, sa-mi spun esti geniala, te iubesc, fara ca aceste lucruri sa-mi para ciudate, fara sa ma simt neadecvata sau sa simt ca ma mint.

Gandirea pozitiva ma face sa fac totul cu placere, sa ma bucur de munca mea, de lucrurile mai grele sau mai usoare pe care le fac, ma face sa ma trezesc dimineata cu zambetul pe buze indiferent de ceea ce stiu ca ma asteapta in ziua respectiva.

Gandirea pozitiva ma ajuta sa fac alegeri sanatoase pentru viata si sanatatea mea, ma ghideaza cand mintea incearca sa paseasca pe drumurile gresite din trecut. Ea, gandirea pozitiva observa, asculta si nu judeca acele drumuri gresite, le lasa sa se desfasoare acolo in minte si apoi le elibereaza, fara ca ele sa intervina si sa ma faca sa imi doresc sa o iau pe acele cai.

Gandirea pozitiva ma elibereaza de modul in care obisnuiam sa judec oamenii, imi permite sa ii accept asa cum sunt si sa ma accept pe mine asa cum sunt, pentru ca oamenii pe care ii judec sunt de fapt propriile mele proiectii. Ma face sa inteleg ca nu fac decat sa ma judec pe mine judecandu-i pe ei.

Gandirea pozitiva ma imbratiseaza si ma ocroteste, imi ofera libertate si liniste si ma lasa sa imi creez viata minunata pe care mi-o doresc, fara limite, lipsa iubirii si griji.

Dupa tot ce am scris mai sus, si ar mai fi multe de scris, ce zici eu folosesc gandirea pozitiva? Poate nu 100%, dar in fiecare zi constientizez mai mult, ma observ mai mult si imi doresc mai mult sa o fac.

Recomand tuturor o carte care explica foarte bine acest concept: Lectura si punere in practica placuta! Cartea se numeste: Cheia succesului- Gandirea pozitiva scrisa de Napoleon Hill si W. Clement Stone.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s