Nebunie sau curaj

A trecut o saptamana de cand am pornit spre o noua etapa a vietii mele. Au fost multe momente tensionate, regasiri emotionante si multe planuri noi de viitor. Acum sunt din nou in tren in drum spre coltisorul meu de rai. E atat de ciudat cum in sufletul meu se dau lupte crancene intre a ramane si a pleca din locuri cunoscute spre inntunecatul necunoscut.

Trag aer in piept si ma incarc cu toata forta si puterea necesara, am pornit pe un drum si nu mai este cale de intors, de razgandit, atunci cand traiesti fie si numai in imaginatie visul tau, sa nu faci ceea ce este necesar pentru a-l atinge, doare si te sperie mai mult decat orice drum necunoscut.

Cu harta, proaspat desenata cu creioane colorate, in mana, cu cativa banuti stransi cu grija in ultimele luni si cu prietenul, iubitul si sotul meu alaturi cu incredere nebuna vom scrie noi file in cartea vietii noastre.

Poti sa-i spui nebunie, poti sa judeci oricat, noi stim prea bine ca vom reusi, iar peste ani din coltisorul nostru de rai vom zambi si ne vom aminti cum am parcurs drumul si cum in ciuda tuturor greutatilor ne-am realizat visul si il traim in fiecare zi.

In viata singurul care face diferenta este curajul de a actiona!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s