In 6 luni

Zambesc uitandu-ma pe fereastra si contempland momentul prezent. Afara pe crengile copacului din fata casei au aparut cateva floricele de culoare roz, semn ca primavara e tot mai aproape. Ieri s-au implinit 7 luni de cand am pornit pe un nou drum. Aceste 7 luni au fost pline, de tot felul de experiente, de sentimente, de vindecari si de rupturi. Fiecare dintre cele enumerate avand scopul lor clar si binedefinit in drumul spre ma bine, spre evolutie.

In 7 luni am invatat foarte multe lucruri despre mine. Am recapatat o parte din puterea personala, am inteles ca pot sa fac orice imi propun, indiferent de starile pe care uneori le-am trait si care mi-au dat impresia ca nu mai pot si ca poate drumul asta nu e pentru mine.

Am invatat multe despre oamenii din viata mea, mi-am imbunatatit unele relatii si am invatat sa-i las sa plece pe ceilalti din viata mea atata vreme cat nici unuia dintre noi aceasta relatie nu ne mai folosea. Am invatat sa muncesc altfel, sa privesc oamenii cu alti ochi, am invatat ca daca vreau, pot 100%.

Amuzant sau nu am invatat ca la mine perioada de incubatie a unui vis este de aproximativ 6 luni. Am observat ca atat imi ia sa ajung la scopul dorit din momentul in care visul apare, apoi cat imi ia sa ma concentrez, sa vizualizez, sa planific, sa actionez si sa ating. Mi s-a parut fenomenal sa descopar acest lucru. Acum, dupa 7 luni in care am vizualizat, m-am concentrat, am planificat, am actionat stiu ca mai sunt doar cateva zile pana cand acest nou vis se va realiza si nu pot sa nu am un zambet imens pe fata.

Poate pentru unii 6 luni poate parea prea mult. Insa am invatat ca rabdarea este elementul cheie in drumul spre succes. Voi explica de ce ma bucur si sunt incantata de acest termen de 6 luni:

  • Atat a durat ca sa apara in viata mea casuta mult dorita, nu aveam bani sau posibilitati, am avut doar un vis
  • Atat a durat renovarea casutei si transformarea ei in caminul mult dorit de la momentul aparitiei ei in viata mea si pana la mutarea mea in ea
  • Atat a durat de la momentul in care am hotarat sa ma casatoresc pana la a transforma acest vis in realitate (nimeni nu a crezut ca asta se poate face in 6-7 luni, fara prea multi bani si ajutor, dar sa fie o nunta deosebita, asa cum am visat)
  • Atat a durat de la momentul in care am hotarat sa-mi gasesc un loc de munca mai bun pana cand acesta a aparut in realitatea mea
  • Atat a durat de la momentul in care am decis sa-mi triplez salariul pana cand acesta a ajuns sa fie de 4 ori mai mare.

Sunt doar cateva din lucrurile marunte pe care am reusit sa le realizez, cu rabdare si increderea ca se poate. Atat am avut un vis, rabdare si incredere. Acum odata cu intelegerea aceasta lucrurile care urmeaza sunt din ce in ce mai mari si din ce in ce mai impresionante.

Atat pentru azi! Curand o sa va explic cum am facut si de ce este nevoie sa ajungi acolo unde vrei, pentru ca m-am decis ca aceasta noua etapa sa fie una la vedere, explicata pas cu pas aici pe blog.

ID-10090953

Photo by imagerymajestic.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s