Un prim dialog cu Dumnezeu

In seara asta ma simteam trista si am incercat sa meditez, am sperat ca Dumnezeu imi va raspunde si Mi-a raspuns.

Eu: De ce ma simt atat de singura?

Dumnezeu: Ai uitat de Mine si de asta te simti singura. Sunt aici, mereu, cand Ma chemi si cand nu Ma chemi. Nu ai nevoie de nimeni ca sa te simti bine. Ma ai pe Mine si cu Mine toata lumea. Te iubesc! Toata lumea te iubeste. IUBESTE-TE SI TU! Nu esti niciodata singura.

E: Voi reusi?

D: Da vei reusi. Mereu ai reusit, mereu cand ai avut incredere. Ai si acum. Eu am aranjat totul asa cum ai vrut tu. Ai incredere ca se va rezolva. Veti fi impreuna. Nu ai nevoie de dovezi, stii ca va fi bine in sufletul tau. Toate grijile s-au evaporat. Sunt aici cu tine mereu, nu ai cum sa gresesti. Esti perfecta! Ai fost, esti si vei fi perfecta. Fii lumina, bucurie, incredere. Fii asa cum esti, nu te ascunde, nu te teme, nimeni nu te judeca. Mai ales mama ta, ea te iubeste, te vrea langa ea, iti vrea binele, chiar daca nu stie cum sa iti arate. Si ea are nevoie de iubire, nici ea nu se iubeste, dar asta se poate schimba. E momentul sa te bucuri de viata, sa razi in fiecare zi asa cum iti place, esti minunata si faci lucruri minunate! nu te mai teme! Sunt aici! Te ajut, Te ascult, Te imbratisez. Da-ti voie sa traiesti si sa iubesti exact asa cum vrei. Te iubesc!

E: Tu ai aranjat totul? Am stiut mereu cat de mult Ma iubesti.

D: Da Eu am aranjat totul, asa cum ti-ai dorit. E nevoie doar sa faci pasul si restul va veni. Intr-un fel tu stii asta, dar cauti validare. N-are nimic, cere-Mi validarea si o vei primi.

E: Am nevoie de ceva?

D: Nu ai nevoie de nimic pentru ca ai Totul, ma ai pe Mine.

E: Vreau sa-Ti multumesc, cum pot sa fac asta?

D: Fiind ceea ce esti in fiecare zi, in fiecare moment, perfectiune, bucatica din Mine, perfecta ca Mine.

E: Doamne! Noi chiar vorbim acum?

D: Da, vorbim! De ce te temi?

E: Daca inventez? Daca din prea multa frica si durere, tristete si dezamagire am luat-o razna?

D: Asa simti?

E: Nu! Ma simt bine, mai bine ca niciodata, calma, acasa, in liniste.

D: Atunci inseamna ca nu ai innebunit, ci m-ai redescoperit.

E: Vreau sa scriu pe blog acest dialog si vreau sa te intreb ceva: De ce acum?

D: Pentru ca acum ai vrut sa ma auzi, ultimele zile, saptamani chiar au fost grele pentru tine, ai experimentat sentimentul de separare mai mult ca niciodata, ai uitat ca poti sa faci multe cu ajutorul Meu. Ai ajuns sa te blochezi, ai clacat, te-am lasat si am asteptat sa Ma chemi.

E: Si Te-am chemat ieri printre lacrimi!

D: Da M-ai chemat si Ti-am vorbit prin prietena ta, erai prea agitata sa-ti vorbesc in liniste si a fost nevoie sa-ti vorbesc prin ea.

E: Nu mai puteam, ma simteam obosita, satula si dezamagita de mine. Vroiam sa ma bucur, dar eram prea preocupata de ceea ce vor zice ceilalti.

D: Da ai trait mult timp pentru a-i face pe ceilalti sa se simta bine, sa te accepte si sa te placa. Cand tu de fapt tot ce iti doreai era sa te simti bine, sa te accepti si sa te placi. Ai crezut ca daca poti sa faci pe cineva fericit, te vei simti si tu fericita.

E: Si am gresit?

D: Nu ai gresit, dar nu ai inteles ca nu poti pacali pe nimeni. Daca tu nu esti fericita, nu poti face pe nimeni fericit, daca tu nu te iubesti, nu poti iubi, daca tu nu iti vezi frumusetea, nu poti vedea frumusetea altora. Vezi tu, sunt oameni care te iubesc si simt asta pentru tine sincer, dar mai intai de toate se iubesc si se apreciaza pe ei. Accepta si intelege odata si pentru totdeauna cat de MINUNATA esti. Ma crezi?

E: Trebuie sa te cred.

D: Nu trebuie. Am incredere ca stii deja asta, chiar daca ti-e frica sa recunosti. Iti este teama sa nu fi judecata, consioderata plina de tine, lipsita de modestie. Ei si ce, lasa-i sa te judece. Tu esti ceea ce esti si nu trebuie sa fii mai putin de atat. Uita-te cat de puternica esti. Uita-te cat curaj ai. Uita-te cata incredere in tine ai.

E: Sunt asa pentru ca am incredere in Tine. Fara Tine sunt nimic.

D: Nu ai cum sa fi fara Mine, eu sunt in tine.

E: Pot sa pun dialogul pe blog?

D: Da, normal! Ma intrebam cand o sa mai scrii. Sa stii ca nu mai ai mult pana sa te intorci acasa!

E: Adevarat?

D: Esti pe drumul cel bun. Si nu uita: Eu sunt mereu aici cu tine!

E: Multumesc!

D: Craciun Fericit!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s